Så kan aptit.se hjälpa ditt företag i höst

Undvik trängsel
Med aptit.se slipper ni vänta i köer eller trängas i restauranger under lunchrusningen. Njut istället av en trygg och god matupplevelse i lugn och ro tillsammans med kollegorna på kontoret eller arbetsplatsen.
120 restauranger
Aptit.se levererar luncher och övertidsmat från 120 restauranger till företag i Stockholm och Göteborg. Beställ från prisbelönta restauranger, lokala klassiker, pizzerior eller prova nya hippa ställen du bara läst om tidigare..
Säker leverans
Aptit.se vill underlätta arbetsdagen för er genom att leverera varm, vällagad mat direkt till er arbetsplats. Maten kommer i märkta matlådor och budas snabbt via utvalda och professionella budfirmor.

Gruppbeställning – så funkar det
Nu med nya tjänsten där varje deltagare kan betala själv!
”Vi kan det här med mat”
I över 20 år har aptit.se dagligen levererat mat till hundratals företag – låt restaurangen komma till er!

Under våren och sommaren har företag tagit stort ansvar för att göra arbetsplatserna trygga. I varje hörn står handsprit utställda och instruktioner om avstånd och hygien finns att läsa överallt. Men ute på stan gäller inte samma förutsättningar. Där tvingas vi trängas i långa köer och pressa in oss i fulla restauranger under lunchrusningen. Men med aptit.se slipper ni det där. Med oss får ni vällagad, god mat snabbt levererad till er. Genom att beställa mat till arbetsplatsen minimerar vi risken för smittan, samtidigt ger ni era medarbetare möjligheten att komma tillbaka till en trygg arbetsplats och en god matupplevelse.


Anders Molinder - Vd aptit.se
Kontakta mig!
Fyll i informationen nedan och klicka på knappen så kommer vi att kontakta dig
med mer information (och ett specialerbjudande) inom 24 timmar
Namn:
Företag:
Email: