Kundtjänst: 08-735 2100
Leveranstid till kund:
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Inte öppen för leverans inom 60 minuter

Från Restaurang TWO kan du även hämta själv  -  mer information  

Om du vill hämta själv skickar Aptit ingen budbil för att leverera maten till dig. Istället beger du dig till restaurangen vid avtalad leveranstid och anger beställningsnumret så får du maten där.

Fakturering eller kreditkortsbetalning sker som vanligt så du behöver inte betala någonting i restaurangen och behöver därför inte stå och vänta.

Avhämtningsadress: Åsögatan 102, Stockholm
Visa kartan

 Restaurang TWO skriver ut etiketter med rätternas namn.
Använder du gruppbeställning skrivs även beställarens namn ut.

Restaurang TWO

Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen och har turen att arbeta med det vi brinner för - genuin matlagning tillagad på bra råvaror. Vårt mål är att snabbt leverera vällagad mat utan att göra avkall på kvalitén.

Vi har tidigare erfarenhet av att arbeta på större restauranger i Stockholm så vi ser nu fram emot att arbeta med vår restaurang TWO där menyn består av färre rätter än på större krogar men rätter där vi lagt ned hela vår själ. Vår inställning är att vi inte är nöjda förrän du som kund är nöjd!


Varma rätter

KimchiBurgare Halloumi.

Pankofriterad halloumi med koreansk kimchi, råkost, syltad rödlök, rostad lök, koriander, kimchirostade sesamfrön, chilimajonnäs, cheddarost allt samlat i ett briochebröd.

135kr

Halloumiburgare

Pankofriterad halloumi med koreansk coleslaw, råkost, syltad rödlök, rostad lök, koriander, kimchirostade sesamfrön, chilimajonnäs, cheddarost allt samlat i ett briochebröd.

135kr

Yakiniku Fläskkarré

Grillad fläskkarré i yakinikusås, koreansk kålsallad, råkost, syltad rödlök, rostad lök, koriander och kimchirostade sesamfrön.

Serveras med äggnudlar och sallad.

125kr

Vegansk Yakiniku

Grillad soja protein i yakinikusås, koreansk kålsallad, råkost, syltad rödlök, rostad lök, koriander och kimchirostade sesamfrön.

Serveras med japansk ris och sallad.

135kr

Yakiroll Halloumi

Halloumi i yakinikusås, koreansk coleslaw, råkost, syltad rödlök, rostad lök, koriander, kimchirostade sesamfrön och chilimajonnäs allt samlat i en vetetortilla.

135kr

Smått och Gott

Kimchii Salladskål

35kr

Pommes frites liten

29kr

Pommes frites stor

39kr

Sötpotatispommes stor

45kr

Friterade kycklingvårrullar

60kr

Dryck

Ramlösa Naturell

33cl PET

25kr

Ramlösa Granatäpple

33cl PET

25kr

Ramlösa Mango

33cl PET

25kr

Aqua dOr Stilla

50cl PET

25kr

Pepsi

30cl Glas

25kr

Pepsi Max

30cl Glas

25kr

Zingo

33cl Glas

25kr