Thelins Konditori öppnade sin första butik på St Eriksgatan i början av 1900-talet.
Idag drivs Thelins av tredje generationen och består av 18 butiker och ett stenugnsbageri i Stockholm. Grundkonceptet är idag detsamma som då – ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder allt från matbröd, klassiska prinsesstårtor och mazariner till modernare bakverk så som moussetårtor, praliner & croissanter.
Alla produkter bakas omsorgsfullt i vårt bageri i Gröndal. Här är verksamheten igång under dygnets alla timmar för att kunna baka och leverera så färska varor som möjligt ut till alla våra kunder.
Miljö: Vi på Thelins eftersträvar att ständigt utvecklas och förbättra vårt arbete för att göra så lite avtryck på miljön som möjligt. Vi arbetar idag med material av papper och bambu i den mån det går. Vid plastanvändning använder vi PET-plast.
58kr |
||
265kr |
||
212kr |
||
53kr |
||
53kr |
||
Vanilj och kardemummabulle Klassisk vetedeg med kardemumma och vaniljfyllning Visa bild |
55kr |
73kr |
||
73kr |
||
78kr |
||
73kr |
||
413kr |
||
413kr |
||
78kr |
||
78kr |
||
Hallon/lime bakelse En syrligt fräsch bakelse gjord på mandelbottnar, hallonkompott och lime/ vaniljpannacotta. Omsluts av en len hallonmousse och ljusröd glaze Visa bild |
78kr |